За нас
При изпълнението на проектните дейности, Дружеството няма да допуска дискриминация на база етнос, религия, пол, сексуална ориентация или друг малцинствен признак. Финансовата помощ ще бъде използвана за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места. В резултат от изпълнението на процедурата предприятието, ще продължи дейността си и след приключване на проекта.

 

 

 

Уважаеми приятели и партньори,

Представяме Ви нашата туристическа компания. "К-Травел Къмпани" ЕООД е нова българска туроператорска фирма (лиценз за ТО и ТА с номер РК-01-7070 от 18.03.2013г.), регистрирана в началота на 2013 г. в гр. Варна. Основното направление на нашата дейност е "инкаминг" ("входящ" туризъм). Пазарите, на които оперира  "К-Травел Къмпани" ЕООД като приемащ туроператор, са Русия, Украйна, Молдова, Италия, Испания, Полша, Гърция, като целите ни в това направление са непрекъснато да разширяваме географията на партньорските си взаимоотношения и да популяризираме България като туристическа дестинация с уникално съчетание на природни богатства, богато културно-историческо наследство и съвременна хотелска база.

Цялата разнообразна гама от пакети и услуги, свързани с Вашата почивка в България, които компанията предлага, са насочени не само към нашите чуждестранни клиенти и партньори, но и към Вас - нашите сънародници. Амбициите ни в тази посока са ясни - Вашата ваканция да отвори нова страница в семейния албум от снимки и приятни спомени, която заедно да попълваме всяка година.

Паралелно с това предлагаме на своите клиенти и партньори разнообразни оферти, свързани с корпоративни събития, детски лагери, балнео- и SPA програми, обиколни турове, ловен туризъм, селски и еко туризъм, конферентен туризъм, транспортни услуги, рент-а-кар и т.н.

Екипът, създал този нов проект - "К-Травел Къмпани" ЕООД, са хора с достатъчно знания, богат опит и професионализъм в изброените дейности, готови да впрегнат цялата си енергия за постигане на набелязаните цели. Готови сме да откликнем на всяко едно запитване, което представлява интерес за Вас.

Убедени сме, че залогът за един бъдещ успех са коректността, професионализмът и любовта към работата. В лицето на "К-Травел Къмпани" ЕООД ще намерите Вашия надежден партньор и приятел, качествено, честно и отговорно изпълняващ задълженията си към Вас, като клиенти и партньори.

 

инж. Ивайло Янев

Управител